За този уеб сайт

Mon, 31 May 2010
Вече четиринайсет години www.travel-bulgaria.com предлага туристическа информация за настаняване в България.

Всеки турист, който напише „Bulgaria” в Google, ще намери на 4 място в списъка www.travel-bulgaria.com. Нещо повече, това е първият сайт, в който той може да намери хотел, апартамент или къща за настаняване, както и да избере тур.

Новите технологии променят и света на туризма и нас. Екипът на Тravel Bulgaria реши да подпомоге всички, които искат да развиват туризма в България и вече предлага в новата версия на сайта безплатно включване на хотели, апаратаменти и туроператорски услуги.

Опишете своят хотел, апартамент или тур в www.travel-bulgaria.com като, след регистрация, попълните съответната форма. След като бъде проверена от наши служители, предоставената информация ще бъде публикувана на следните страници:
- Accommodation
- на страницата на населеното място на вашия хотел или апартамент
- на страниците с обектите на интерес, включени в тура
Информацията, публикувана от вас, ще може да бъде поддържана и променяна, отново безплатно, по позната схема 24/7 :)

Описание на вашият туристически продукт може да изпратите и на електронната ни поща: accommodations@travel-bulgaria.com или tours@travel-bulgaria.com.

Ако нямате постоянен достъп до Интернет, просто изпечатайте формата, попълнете полетата и я изпратете по пощата на адрес: София 1700, ул. Н. Генчев 18.

За тези, които искат да бъдат забелязани веднага, предлагаме включването им в списъка “Most popular”, който се показва на заглавната страница на www.travel-bulgaria.com. Това е единствената платена услуга в нашият сайт. Пишете ни на адрес adv@travel-bulgaria.com.

За всички, които обичат България и искат да я популяризират, предлагаме да изпращат снимки и описания на любими места, както и да коментират публикуваната вече информация. Имената на всички читатели, допринесли за попълването на съдържанието ще бъдат цитирани на страниците на уеб сайта.

Благодарим за проявения интерес и доверие към нас и се радваме на възможността да работим заедно.

Обратно към английската версия